Martini Ziekenhuis sluit contracten met alle zorgverzekeraars

28-12-2018

Het Martini Ziekenhuis heeft met alle zorgverzekeraars een contract kunnen afsluiten voor de vergoeding van zorg in 2019. Hiermee is voor alle verzekerden de continuïteit van zorg in het Martini Ziekenhuis gegarandeerd in 2019.

De enige polis op basis waarvan de zorg in het Martini Ziekenhuis niet volledig wordt vergoed, is de Basis Budget Polis van Zilveren Kruis. Patiënten met deze polis betalen 25% van de zorgkosten zelf.

Patiënten met deze Basis Budget Polis krijgen zorg voor kinderen tot 18 jaar en zorg op de Spoedeisende Hulp wél 100% wel vergoed. Voor een lopende behandeling die patiënten gestart zijn toen het Martini Ziekenhuis nog wel geselecteerd was voor de Basis Budget Polis of voor een behandeling die patiënten zijn gestart toen zij nog geen Basis Budget Polis hadden, geldt dat patiënten deze behandeling gewoon kunnen afmaken zonder dat zij 25% van de zorgkosten zelf moeten betalen.

Meer informatie op www.mzh.nl/zorgkosten