Vrijwilligers gezocht voor gebruikerstest rolstoel

Update: er hebben zich inmiddels genoeg vrijwilligers gemeld. Aanmelding is niet meer nodig!

Het Martini Ziekenhuis is op zoek naar tien vrijwilligers die willen meewerken aan een onderzoek om het ziekenhuis en zijn directe omgeving zo gastvrij mogelijk te maken voor mensen in een rolstoel. Daarvoor organiseert het Facilitair Bedrijf donderdag 28 februari 2019 een gebruikerstest. Tijdens de test krijgen de vrijwilligers (in hun eigen rolstoel) een opdracht. Een medewerker loopt mee om te ervaren hoe gastvrij wij zijn voor rolstoelgebruikers. De resultaten van de test gebruiken we om waar nodig op zoek te gaan naar verbeteringen.

Het programma is als volgt:

13.00 uur Opening/uitleg/lunch
Opdracht in en rond het ziekenhuis in tweetallen
Bespreken resultaten
15.30 uur Afsluiting

Wilt u meedoen, kunt u zich inschrijven via onderstaande knop. Uit de aanmelders kiezen we tien vrijwilligers. Zij ontvangen zo spoedig mogelijk een persoonlijke uitnodiging met alle details.

Tijdens de test maken we ook foto’s. We gaan er vanuit dat u wanneer u zich opgeeft, daar geen bezwaar tegen hebt.

Online aanmelden

• 28 februari, 13:00 tot 15:30