Delen via , of LinkedIn of Mail.

Migraine is een Hoofdzaak, zorg voor jezelf

Patiëntenvereniging Hoofdpijnnet organiseert op donderdag 17 januari 2019 een interactieve bijeenkomst over migraine in het Martini Ziekenhuis.

Hebt u migraine en bent u ook op zoek naar de juiste balans en een betere kwaliteit van leven met migraineaanvallen? Kom dan naar de interactieve bijeenkomst tijdens de Migraine week in het Martini Ziekenhuis.

Tijdens deze avond gaan diverse zorgverleners van het Hoofdpijncentrum van het Martini Ziekenhuis en ervaringsdeskundigen van patiëntenvereniging Hoofdpijnnet met u in gesprek over wat migraine voor u betekent en wat u zelf kunt doen om zoveel mogelijk grip te krijgen op de migraine. U hoeft het niet alleen te doen, samen weten we meer.

Er worden drie workshops verzorgd. U kunt er twee volgen op deze avond.

Workshop 1: Neuroloog  Mariëlle Padberg en verpleegkundige Saskia Lange-Schipper

Workshop 2: Psycholoog  Manon Wolters en fysiotherapeut Tjerk Munsterman

Workshop 3: Psycholoog Coosje Hordijk en gedragstherapeutisch medewerker Tineke Danhof

Ervaringsdeskundige Esther Visser zal plenair afsluiten met de meest belangrijke vraagstukken die uit de verschillende workshops naar voren zijn gekomen.

Doelgroep

Migrainepatiënten, naasten en andere geïnteresseerden

Programma

De informatieavond begint om 19.30 uur, duurt tot 21.15 uur en vindt plaats in het Martini Vergadercentrum (route 0.7) in het Martini Ziekenhuis (Van Swietenplein 1). Vanaf 19.15 uur is er inloop met koffie en thee.

19.15 uur Ontvangst met koffie en thee
19.30 uur Opening en uitleg over de voorlichtingscampagne en de avond door Esther Visser, ervaringsdeskundige van Hoofdpijnnet
19.45 uur Workshopronde 1
20.15 uur Pauze en bezoeken stand patiëntenvereniging Hoofdpijnnet
20.45 uur Workshopronde 2
21.15 uur De Afsluiting met ervaringsdeskundige Esther Visser

Aanmelden

Het is noodzakelijk om u vooraf aan te melden. Dit kan per e-mail via: bijeenkomst@hoofdpijnnet.nl of via dit aanmeldingsformulier. Graag vernemen we van u met hoeveel personen u komt. We hebben maximaal 60 plaatsen beschikbaar.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan dezeavond.

Meer informatie

Hoofdpijnnet en haar zusterorganisatie Migrainefonds zijn partners van de landelijke campagne ‘Maak van Migraine een hoofdzaak’. Deze campagne strijdt voor meer erkenning en begrip voor migraine als hersenziekte. Meer hierover is te vinden op: www.migraineiseenhoofdzaak.nl.

  • 17 januari, 19:15 tot 21:15
  • Martini Vergadercentrum
In agenda plaatsen