Delen via , of LinkedIn of Mail.

Jaarlijkse update van het MKA & CBT

Graag nodigen wij u uit voor de Martini MiX 2019

Met genoegen nodigen wij u namens de afdelingen Mond-Kaak-Aangezichtschirurgie en het Centrum Bijzondere Tandheelkunde van het Martini Ziekenhuis uit voor de jaarlijkse Martini Mix.
Een avond voor verwijzers en andere geïnteresseerden waarop wij u, zoals u van ons gewend bent, tijdens een gevarieerd programma informeren en bijpraten over de ontwikkelingen binnen onze afdelingen.
Tijdens het winterbuffet en de afsluitende borrel kunt u op informele wijze met collega’s van gedachten wisselen.

Onder het overkoepelende thema ’Infected’ staan wij deze keer stil bij het nieuwe protocol over de indicaties voor verwijdering van derde molaren, de laatste inzichten vanuit de endodontologie inzake de vitale pulpa therapie, de rol van de mondhoeklift bij de behandeling van raghaden en de zorg en nazorg in de implantologie.

Alle ingrediënten zijn weer aanwezig voor een goede mix van terugkijken en vooruitzien, inhoud en ontspanning, tijdens de jaarlijkse update MKA en CBT in het Martini Ziekenhuis.

De stafleden en medewerkers MKA en CBT kijken ernaar uit om u op maandag 21 januari 2019 te ontmoeten! Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om u alvast fijne feestdagen en een voorspoedig 2019 toe te wensen.

MKA: Ferdinand Broekema, Theo Brouwer, Dimitri Dietvorst, Johan Jansma, Rutger Schepers en Gerald Springer
CBT: Hilde Bakker, Aniek de Beij, Sandra Benoist, Miriam Bildt, Inge ten Bosch, Chris Estl, Marco Gresnigt, Gerieke Holtman, Grace Kuiper, Annemiek Linde, Ming-San Ma, Dik van Meegen, Eric Meisberger, Eric Santing en Ted Zuidgeest

Programma 21 januari 2019   ‘infected’

 18.00 ontvangst en winterbuffet
 19.30 Gerald Springer  mka chirurg
Nieuws van het front
 19.40 Ferdinand Broekema  mka chirurg
Het nieuwe m3 protocol onder de loep
 20.05 Grace Kuipers cbt tandarts
De vitale  pulpa therapie
 20.30 pauze
 20.50 Rutger Schepers  mka chirurg
De mondhoeklift
 21.10 Geerten-has Tjakkes parodontoloog
Zorg voor het implantaat na het implanteren
 21.35 Borrel

Online aanmelden

  • 21 januari, 18:00 tot 21:35
In agenda plaatsen