Delen via , of LinkedIn of Mail.

Nascholing Verpleegkundig specialisten/Physician Assistants

Het nascholingstraject voor verpleegkundig specialisten en physician assistants is een uniek traject in het Noorden. Het is bedoeld voor verpleegkundig specialisten en physician assistants die werkzaam zijn in de eerste- of tweedelijns praktijk en die hun kennis rondom verschillende ziektebeelden willen opfrissen en uitbreiden. Het lespakket is bijzonder interessant, omdat het u de kans biedt om voor het grootste deel aan uw nascholingseisen te voldoen. V&VN Verpleegkundig Specialisten heeft het scholingstraject namelijk geaccrediteerd voor zes lesuren per dag, dus in totaal 36 nascholingspunten. De NAPA heeft het gehele nascholingstraject ook voor 36 A punten geaccrediteerd. U kunt uiteraard ook een dag of een aantal dagen volgen. Deze uren kunt u opgeven als geaccrediteerd onderwijs.
 
De nascholing is ontwikkeld door de Hanzehogeschool Groningen en het Van Swieten Instituut van het Martini Ziekenhuis. De scholing vindt plaats in het trainingscentrum van het Van Swieten Instituut. Medisch specialisten van het ziekenhuis scholen u bij over de volgende onderwerpen, verdeeld over een half jaar:

  • Lesdag 1 Cardiologische klachten
  • Lesdag 2 Longklachten
  • Lesdag 3 Buikklachten (acute chirurgische en interne buik)
  • Lesdag 4 Urologische klachten
  • Lesdag 5 Klachten aan het bewegingsapparaat (traumatische/niet-traumatische)
  • Lesdag 6 Neurologische en psychiatrische klachten

Doelgroep

Afgestudeerde verpleegkundig specialisten en physician assistants.

Cursusduur

6 vrijdagen van 9.00-16.15 uur

Enthousiast geworden ?

Wilt u meer weten over het traject of heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Hanzehogeschool: tel. (050) 595 7089, e-mail: zorgenwelzijn@org.hanze.nl of zorgenwelzijn@org.hanze.nl.