Delen via , of Mail.

WiFi

Het Martini Ziekenhuis biedt een openbaar WiFi-netwerk waarmee alle patiënten en bezoekers overal in het ziekenhuis gratis kunnen internetten op hun eigen mobiele telefoon, tablet of laptop. Hiervoor moet u eerst verbinding maken met het netwerk Martini-Gast. Een wachtwoord is niet nodig. Bij het opstarten van uw browser (Internet Explorer, Google Chrome, Safari e.d.) wordt u gevraagd om de gebruikersvoorwaarden te accepteren. Daarna kunt u gratis gebruik maken van de draadloze internetvoorziening.

De voorziening is niet bedoeld om zeer grote bestanden, zoals films, te downloaden of af te spelen, maar is geschikt voor normaal gebruik van websites, e-mail, sociale media en andere applicaties.

Als u gebruik maakt van uw eigen laptop, tablet of telefoon op een verpleegafdeling vragen wij u vriendelijk om rekening te houden met eventuele andere patiënten op uw kamer en voor geluid een hoofdtelefoon te gebruiken. Bij elk bed zijn stopcontacten aanwezig. Ook zijn de bedden op de verpleegafdelingen allemaal uitgerust met een multimediascherm waarop u kostenloos tv kunt kijken en gratis gebruik maakt van o.a. radio en internet.