OV, mobiel opladen, geld en post

Komt u met de bus naar het Martini Ziekenhuis? En heeft u niet meer genoeg saldo op uw OV-chipkaart staan? In de hal van ons ziekenhuis vindt u een oplaadpunt voor uw OV-chipkaart. Opladen kan heel eenvoudig met uw pinpas.

Mobiel of tablet opladen

Is de batterij van uw telefoon of tablet (bijna) leeg? Dan kunt u die veilig opladen in het oplaadpunt in de centrale hal. Daar staat een kast met ruimte voor tien telefoons/tablets.

De kastjes zijn voorzien van een sleutel die pas uitgenomen kan worden als het apparaat in het kastje is aangesloten. Ieder kastje beschikt over meerdere soorten oplaadkabels.

Pinautomaat

In de hal bij de receptie staat een geldautomaat van de Rabobank. Daar kunt u geld pinnen. De pinautomaat is er voor iedereen met een geldige betaalpas.

Brievenbus

Een kaartje sturen? Of een brief op de bus doen? Dat kan in de hal van het Martini Ziekenhuis. Bij de balie in de centrale hal op de begane grond hangt een brievenbus. Deze wordt iedere dag rond 18.00 uur geleegd. Als u niet zelf in de gelegenheid bent om naar de brievenbus te lopen, kunt u uw post aan de afdelingssecretaresse geven.

Patiënten ontvangen post op de afdeling, via de interne post. Dit is het adres:

Naam patiënt
Naam afdeling (+ kamernummer patiënt)
Martini Ziekenhuis
9700 RM Groningen