Delen via , of LinkedIn of Mail.

Mobiliteit

Pendelbus

Bent u slecht ter been? En parkeert u uw auto in de parkeergarage? Tussen de parkeergarage en de Hoofdingang van het ziekenhuis rijden pendelbusjes. Hiervan kunt u gratis gebruik maken. De busjes rijden op werkdagen vanaf 7.00 uur tot 20.00 uur en worden bestuurd door vrijwilligers van het Martini Ziekenhuis.

Golfkarretjes

In het Martini Ziekenhuis rijden golfkarretjes die u op de begane grond naar uw plek van bestemming of naar de lift kunnen brengen. Ze kunnen u ook weer op komen halen. De verpleegkundige op de polikliniek of verpleegafdeling kan een bestuurder voor u bellen. Ook de golfkarretjes worden bestuurd door vrijwilligers van het Martini Ziekenhuis.

De golfkarretjes rijden niet binnendoor vanaf de parkeergarage omdat de gang daar niet breed genoeg voor is.

Rolstoelservice

Heeft u een rolstoel of rollator nodig? Dan kunt u gebruik maken van een rolstoel van het ziekenhuis. Deze kunt u vinden op de volgende plaatsen:

  • in het portaal bij de hoofdingang;
  • in het portaal bij ingang West;
  • bij de ingang van het Martini Niercentrum;
  • bij de in- en uitgang van de parkeergarage.

Om een rolstoel te kunnen gebruiken, heeft u een muntstuk nodig van 2 euro. Dit muntstuk krijgt u na gebruik weer terug. Heeft u een rolstoel met beensteun nodig, dan kunt u daarvoor een van de vrijwilligers benaderen. Zij kunnen u ook helpen, bijvoorbeeld door u in de rolstoel te brengen naar de plek waar u moet zijn.