Delen via , of LinkedIn of Mail.

Naar het ziekenhuis met de auto

Waar komt u vandaan?

Print deze route uit

Bereikbaarheid met de auto

Het Martini Ziekenhuis aan het Van Swietenplein is toegankelijk gelegen voor autoverkeer. Wanneer u met de auto naar het ziekenhuis komt, kunt u deze parkeren in de parkeergarage van het ziekenhuis. Ingang West is meteen naast de parkeergarage gelegen. De Hoofdingang van het ziekenhuis bevindt zich verderop, op loopafstand van de garage. U kunt voor vervoer naar de hoofdingang ook gebruikmaken van de pendelbus of de elektrokar.

Vanuit de Parkeergarage kunt u behalve buitenom ook binnendoor naar de hoofdingang en de verschillende poli's lopen. Volg hiervoor vanuit de Parkeergarage de bordjes 'Binnendoor'. Bekijk hier vast de plattegrond van het ziekenhuis.

Wegwerkzaamheden

De zuidelijke ringweg van Groningen gaat op de schop. Dat heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van het ziekenhuis. Op de site van Groningen Bereikbaar vindt u alle informatie over de wegwerkzaamheden. Het is goed om voor u van huis vertrekt de speciale kaart met de actuele situatie te bekijken.

Fiets

Ook met de fiets is het Martini Ziekenhuis uitstekend bereikbaar:

  • Op het voorplein vindt u een open fietsenstalling.
  • Tussen ingang West en de parkeergarage vindt u een overdekte fietsenstalling; daar zijn ook oplaadpunten voor uw elektrische fiets.

U kunt uw route plannen via Routeplanner fietsersbond.

Bezoekadres

Martini Ziekenhuis
Van Swietenplein 1
9728 NT Groningen
tel. (050) 524 5245