Delen via , of LinkedIn of Mail.

Parkeertarieven

Alle patiënten, bezoekers en medewerkers betalen voor het parkeren in de garage. Bij het inrijden van de parkeergarage ontvangt u een uitrijkaart. Voordat u weer uitrijdt, betaalt u het parkeertarief bij de betaalautomaat (contant of met pinpas). De automaten staan bij de in- en uitgang van de parkeergarage.

De eerste 25 minuten parkeert u gratis. Daarna gelden onderstaande tarieven:

0 – 25 minuten gratis
26 – 55 minuten € 2,50
56 – 85 minuten € 3,00
86 – 145 minuten € 3,50
146 – 205 minuten € 4,00
206 – 265 minuten € 4,50
266 – 325 minuten € 5,00
>325 minuten € 5,50
Weekkaart € 20,00

Dag- of weekkaart

U kunt ook een dagkaart of weekkaart kopen. Daarvoor doet u de uitrijkaart in de betaalautomaat en geeft u in het keuzemenu aan dat u een dag- of weekkaart wilt. 
(deze menu keuze krijgt u pas na 25 minuten na inrijden van de garage, dit is de tijdsduur van het gratis parkeren)

  • Dagkaart: kost €5,50 en is 24 uur geldig vanaf moment van aanschaf. Uw voordeel: als u tussendoor naar huis gaat, heeft u geen nieuwe uitrijkaart nodig (u rijdt weer in met de dagkaart). Zo betaalt u slechts één keer het maximum van €5,50 per dag.
  • Weekkaart: kost €20,- en is 7 dagen geldig vanaf de dag van aanschaf. Uw voordeel: u kunt met deze kaart de hele week in- en uitrijden voor gereduceerd tarief.

Langer dan 10 dagen

Er is een regeling voor familie van patiënten die langer dan 10 dagen in het ziekenhuis liggen. Vraag op de verpleegafdeling of bij de beveiliging naar meer informatie.

Spoed

Komt u met spoed naar het Ziekenhuis omdat u bent verwezen naar de Spoedeisende Hulp of een afspraak heeft op de Huisartsenspoedpost? Dan kunt u gebruik maken van een speciale spoedparkeerplaats schuin tegenover de Spoedingang. Ook als u tussen 22.00 tot 8.00 voor spoedmedicatie naar de Martini Apotheek komt, kunt u gebruik maken van de spoedparkeerplaats. U krijgt tijdens uw bezoek kosteloos een uitrijkaart voor de parkeerplaats. Let op: bij oneigenlijk gebruik van dit parkeerterrein (geen spoed) betaalt u een verhoogd parkeertarief:

  • Bij verkeerd inrijden (geen spoed) kunt u het terrein binnen 10 minuten zonder kosten verlaten en uw auto parkeren in de Parkeergarage.
  • Vanaf 10 minuten geldt er een verhoogd starttarief € 5,-
  • U betaalt daarna een hoog tarief van € 0,10 per minuut (€ 6,- per uur)

N.B. In de parkeergarage en voor de hoofdingang geldt de Algemene Politie Verordening.