Delen via , of LinkedIn of Mail.

Parkeertarieven

Alle patiënten, bezoekers en medewerkers betalen voor het parkeren in de garage. Bij het inrijden van de parkeergarage ontvangt u een uitrijkaart. Voordat u weer uitrijdt, betaalt u het parkeertarief bij de betaalautomaat (contant of met pinpas). De automaten staan bij de in- en uitgang van de parkeergarage.

De eerste 25 minuten parkeert u gratis. Daarna gelden onderstaande tarieven:

0 – 25 minuten gratis
26 – 55 minuten € 2,50
56 – 85 minuten € 3,00
86 – 145 minuten € 3,50
146 – 205 minuten € 4,00
206 – 265 minuten € 4,50
266 – 325 minuten € 5,00
>325 minuten € 5,50
Weekkaart € 20,00

Dag- of weekkaart

U kunt ook een dagkaart of weekkaart kopen. Daarvoor doet u de uitrijkaart in de betaalautomaat en geeft u in het keuzemenu aan dat u een dag- of weekkaart wilt (let op: deze menukeuze krijgt u pas 25 minuten ná inrijden van de parkeergarage; de eerste 25 minuten is het namelijk gratis parkeren) .

  • Dagkaart: kost €5,50 en is 24 uur geldig vanaf moment van aanschaf. Uw voordeel: als u tussendoor naar huis gaat, heeft u geen nieuwe uitrijkaart nodig (u rijdt weer in met de dagkaart). Zo betaalt u slechts één keer het maximum van €5,50 per dag.
  • Weekkaart: kost €20,- en is 7 dagen geldig vanaf de dag van aanschaf. Uw voordeel: u kunt met deze kaart de hele week in- en uitrijden voor gereduceerd tarief.

Langer dan tien dagen

Verblijft u langer dan tien dagen in het ziekenhuis, dan kan uw naaste bij het secretariaat van de verpleegafdeling een formulier invullen voor kosteloos parkeren. Het ingevulde formulier levert u in bij de Beveiliging in de centrale hal; daar ontvangt u een weekkaart waarmee u kosteloos kunt uitrijden.   

Spoed

Komt u met spoed naar het Ziekenhuis omdat u bent verwezen naar de Spoedeisende Hulp of een afspraak heeft op de Huisartsenspoedpost? Dan kunt u gebruik maken van een speciale spoedparkeerplaats schuin tegenover de Spoedingang. Ook als u tussen 22.00 tot 8.00 voor spoedmedicatie naar de Martini Apotheek komt, kunt u gebruik maken van de spoedparkeerplaats. U krijgt tijdens uw bezoek kosteloos een uitrijkaart voor de parkeerplaats. Let op: bij oneigenlijk gebruik van dit parkeerterrein (geen spoed) betaalt u een verhoogd parkeertarief:

  • Bij verkeerd inrijden (geen spoed) kunt u het terrein binnen 10 minuten zonder kosten verlaten en uw auto parkeren in de Parkeergarage.
  • Vanaf 10 minuten geldt er een verhoogd starttarief € 5,-
  • U betaalt daarna een hoog tarief van € 0,10 per minuut (€ 6,- per uur)

N.B. In de parkeergarage en voor de hoofdingang geldt de Algemene Politie Verordening.