Martini Apotheek

Delen via , of LinkedIn of Mail.

Wat gebeurt hier

De Martini Apotheek biedt patiënten de mogelijkheid om aansluitend aan hun dagbehandeling, opname of polikliniek-bezoek hun medicatie af te halen.

Openingstijden

De Martini Apotheek is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Buiten onze openingstijden kunt u terecht bij Apotheek Hanzeplein.

Balie Martini Apotheek

De Martini Apotheek biedt patiënten de mogelijkheid om aansluitend aan hun dagbehandeling, opname of polikliniekbezoek hun medicatie af te halen. Daarnaast leveren wij alles wat u ook in een openbare apotheek kunt krijgen, zoals verbandmiddelen, pijnstillers en neusdruppels. Het assortiment van de apotheek en de voorlichting over de geneesmiddelen overlegt de Martini Apotheek met onze medisch specialisten en specialistische verpleegkundigen. Apothekers zijn Annet Tonkes en Mirte van Renselaar.

In het hart van de apotheek staat een grote robot, die de juiste medicijnen ophaalt nadat deze in de computer zijn ingevoerd. Door de snelheid en accuratesse van de robot hebben we veel tijd om cliënten te woord te staan en te adviseren.

De Martini Apotheek ligt aan de nieuwe looproute 'binnendoor' vanuit de parkeergarage, dichtbij de centrale hal van het ziekenhuis. Rechts naast de hoofdingang is ook een aparte ingang naar de Martini Apotheek, te herkennen aan de belettering op de gevel.

Buiten openingstijden Martini Apotheek

Patiënten kunnen buiten openingstijden van de Martini Apotheek terecht bij dienstapotheek Hanzeplein (Hanzeplein 122, tegenover de hoofdingang van het UMCG). Recepten kunnen gefaxt worden naar Apotheek Hanzeplein op nummer (050) 311 5021.