Delen via , of LinkedIn of Mail.

Hart & Vaatcafé, Alles over het hart

‘Samen met de Harteraad (voorheen Hart&Vaatgroep) organiseert afdeling Cardiologie van het Martini Ziekenhuis meerdere keren per jaar het Hart- & Vaatcafé. Dit is een contactbijeenkomst voor hart- en vaatpatiënten, hun naasten en belangstellenden. In het café:

  • krijgt u actuele informatie over hart- en vaataandoeningen;
  • ontmoet u andere patiënten en hun naasten; en
  • bespreekt u uw ervaringen en tips met elkaar.

De locatie van de cafés  is het Martini Paviljoen van het Martini Ziekenhuis.

Ieder café een ander onderwerp

 Ieder café heeft een specifiek onderwerp. Het thema van het eerstvolgende café vindt u in de agenda van het ziekenhuis of op de website van de Harteraad.

Programma

Tijdens de bijeenkomst komen er verschillende specialisten aan het woord over het onderwerp van de avond. Dit kan een arts of een verpleegkundig specialist zijn, maar ook een ervaringsdeskundige. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om in gesprek te komen met andere aanwezigen tijdens de pauze. Daarna is er nog de mogelijkheid uw vragen te stellen aan de specialisten van die avond. Inloop is vanaf 19.30 uur. Het programma start om 20.00 uur en wordt afgesloten rond 21.45 uur.

Interesse?

Heeft u interesse in het Hart- & Vaatcafé? U bent van harte welkom. U kunt zich per avond opgeven bij de Harteraad door een mail te sturen naar info@harteraad.nl. Geef in uw mail duidelijk aan welke avond u wilt bezoeken en of u alleen of met z’n tweeën komt.

Data 2019


Eerdere edities