Delen via , of Mail.

M.J. (Mar) Wiersma-Zweens

Profiel

  • Kinderen beter maken of helpen: een prachtig en dankbaar vak. Ouders beschrijven mij als deskundig en betrokken, dat is voor mij vanzelfsprekend, en een compliment.

Aandachtsgebied

  • Algemene kindergeneeskunde
  • Neonatologie
  • Ontwikkelingsachterstand
  • Syndroom van Down

Meer informatie

Reeds meer dan twintig jaar werkzaam in de kindergeneeskunde en vanaf 1997 neonatoloog. Ik werkte in Eindhoven, Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht, UMC Groningen en vanaf 2000 in het Martini Ziekenhuis.

2003 Management voor medici, Universiteit van Tilburg
1994 - 1997 Neonatologie, UMC Groningen
1991 - 1994
Kindergeneeskunde, Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht

Veel bestuurlijke ervaring als vakgroepvoorzitter, medisch manager, voorzitter Vereniging Medische Staf Martini Ziekenhuis en Raad van Toezicht Jeugdzorg Groningen.

Voor patiënten en ouders via het secretariaat Kindergeneeskunde, tel. (050) 524 6900.Voor intercollegiaal overleg: (050) 524 5900.
Email: secretariaatpolikindergeneeskunde@mzh.nl.

Ik ben getrouwd, mijn man is ook kinderarts. We leren nog steeds van elkaar, dat is heel leuk. Thuis praten we niet vaak over het werk hoor. We hebben  een gezin met 3 kinderen op de middelbare school, die allemaal graag sporten en muziek maken, dus dat is best druk. Mijn hobbies zijn heel veel lezen, sporten en theater. En ik kook graag.

Algemeen